10 noiembrie 2012

Nu mai pierdeti timpul!


Nu mai pierdeti timpul! Schimbati-va viata! Incepeti!

Primul pas: nu va mai uitati la TV!

Al doilea pas: nu mai cititi presa!

Al treilea pas: scrieti-va (cateva) scopuri pe hartie!

Al patrulea pas: cititi cat mai mult! Cititi carti bune, carti care sa va puna mintea la incercare, carti despre dezvoltare personala, relatii interumane, gandire pozitiva si succes!

Al cincilea pas: actionati! Cautati sa faceti cativa pasi, chiar mici la inceput, catre scopurile propuse. Cautati oameni de calitate, oameni buni, oameni de succes si stati in preajma lor. Rugati-i sa va ajute in schimbare! O vor face negresit!

Al saselea pas: formati-va obiceiuri zilnice - "obiceiuri de succes" -, inlocuind unele obiceiuri vechi si nefolositoare cu obiceiuri noi si folositoare. Spre exemplu, mancati mai putin, odihniti-va mai mult fizic, exersati calmul in toate situatiile, faceti mai multa miscare, jucati-va, comunicati mai mult cu oamenii dragi, economisiti bani si nu cheltuiti tot, ascultati materiale audio cu invataturi despre succes, ascultati materiale audio cu invataturi despre succes, ascultati materiale audio cu invataturi despre succes, ascultati materiale audio cu invataturi despre de succes!!!

Al saptelea pas: gasiti zilnic cateva minute pentru a va linisti mintea si vizualizati zilnic viata pe care o doriti! Traiti zilnic cu incredere si asteptare pozitiva!

Din ce in ce mai bine!